Aubade

Om 10.00uur start de aubade op het plein voor het Gemeentehuis.

Nadat Fidelio alle schoolkinderen met hun versierde fietsen bij verschillende punten in het dorp heeft opgehaald, gaat de stoet richting het Gemeentehuis voor de aubade. Iedereen mag bij deze stoet aansluiten. Hieronder staat de route van Fidelio.

Op het bordes van het gemeentehuis zullen onze burgemeester mw. T. Cnossen en voorzitster van het Oranjecomité mw. W. Termaaten een toespraak houden. Tijdens de aubade zullen, onder begeleiding van Fidelio een aantal liederen gezongen worden.

Tijdens de aubade ontvangt u de tekst van de liederen.

Aan het eind van de aubade zal Burgemeester T. Cnossen de mooist versierde fiets bekend maken.

Na afloop van de aubade gaat men in een stoet naar de feesttent achter het cultuurhuis, alwaar de Koningsdag in Amersfoort tussen 10.30 en 13.00 uur op grote TV schermen kan worden gevolgd. Er zijn dan geen activiteiten in Woudenberg.

De festiviteiten in Woudenberg starten dan weer om 13.30 uur.


De route van Fidelio

Fidelio start om 9.30 uur bij de Harmonie, dan langs de Olijfboom (kinderen van de Griftschool kunnen hier ook aansluiten), linksaf, J.F. Kennedylaan naar de Geeresteinselaan. Deze wordt overgestoken naar de Nico Bergsteijnweg.

Bij het kruispunt van de Ekris, bij zorgcentrum Groenewoude, kunnen de kinderen van De Wartburg aansluiten. Rechtsaf, langs de Koningin Julianaschool.

Bij kruispunt Ekris / Stationsweg-West, de weg recht oversteken (Schans), richting de Frans Halslaan en de Jan Ligthartschool.

Dan gaan we voor de Jan Ligthartschool rechtsaf de Willem de Zwijgerlaan in.

Via de Parklaan lopen we richting het Gemeentehuis, waar om 10.00 uur de aubade begint.