Koningsdag 2019 met een ’twist’ in Woudenberg

Het lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen voor Koningsdag 2019 in Woudenberg zijn alweer in volle gang. Het bestuur is inmiddels al een keer of vier bijeen gekomen. En dat is nog maar het begin.

Koning bezoek Amersfoort in 2019

Ook voor ons was het nieuws dat de Koning naar Amersfoort komt in 2019. En daarbij ook de mededeling van de Burgemeester van Amersfoort dat de omliggende plaatsen -waaronder Woudenberg- nadrukkelijk betrokken zouden worden bij dit feestelijke bezoek.

We weten in ieder geval zeker dat de Koning Woudenberg niet zal bezoeken. Aan de verdere invulling van het programma -en hoe Woudenberg hierin betrokken gaat worden- wordt momenteel gewerkt.

Woudenbergse Koningsdagviering met een ’twist’

Vanwege de festiviteiten in Amersfoort en de verwachting dat veel Woudenbergers (kinderen, gezinnen én vrijwilligers) een glimp van de Koning en Koningin willen zien, zal het programma in Woudenberg er anders uitzien dan dat je gewend bent.

Anders dus, met een ’twist’ zegmaar. Met bekende, maar ook met nieuwe activiteiten. En met andere momenten. Maar zoals altijd: nog steeds voor íedereen. Blijf ons volgen, want zodra we meer weten, zullen we het zeker melden!