Niet één, maar twéé Koningsdagen in 2019

Ja, je leest het goed. We gaan in Woudenberg op 2 dagen Koningsdag vieren. Op vrijdag 26 april starten we om 18u met het met een Koningsavond programma voor kinderen en jeugd. Met kinderdisco en DJ in de feesttent die achter het Cultuurhuis komt te staan, laten we de Koning weten dat er in Woudenberg goed gefeest kan worden.

Op zaterdag 27 april is er een aangepast programma vanwege de festiviteiten in Amersfoort en de verwachting dat veel Woudenbergers (kinderen, gezinnen én vrijwilligers) een glimp van de Koning en Koningin willen zien. De Koning bezoekt Amersfoort tussen 11 en 13 uur. Daarom starten de festiviteiten in Woudenberg pas om 15 uur.

Met de  versierde fietsen optocht, aubade, kleedjesmarkt, kofferbakverkoop en een aantal springkussens wordt alsnog een groot deel van het normale programma aangeboden.

Met aansluitend, als klapper twee optredens in de feesttent die achter het cultuurhuis staat. Met zanger en DJ ‘Singer in suit‘ halen we een muzikale alleskunner in huis die de ene heerlijke hit na de andere speelt, zingt en DJ’t. Na zijn optreden gaat de coverband The Reverend knallen. De frontman is oa bekend van de legendarische bands Hillstreet en de Amstel Liveband. Gegarandeerd feest dus. Be there!