Programma 2017 bekend!

Het programma van Koningsdag 2017 is bekend! Maanden aan voorbereiding zijn er aan vooraf gegaan. Sponsoren, vergunningen, een aantrekkelijk programma: het vergt nogal wat om Woudenberg een mooie Koningsdag te geven. Gelukkig lukt dat elk jaar weer en zijn wij sponsoren, Gemeente en vrijwilligers zeer dankbaar.

Dit jaar hebben we 10 nieuwe activiteiten: een klei-atelier, BMX-shows, de SNO zal achter het Cultuurhuis een sport & spelcircuit voor alle basisschoolkinderen organiseren. Natuurlijk zijn de opblaasbare klim- en speeltoestellen in het funpark rondom Residence ‘de Schans’ er dit jaar ook.

Ook nieuw zijn de activiteiten van Madventure zij organiseren ’s middags boogschieten en katapults bouwen. Zij bieden ook een GPS-struintocht aan. Rond de Residence wordt ’s middags een boerengolfterrein aangelegd door de Weistaar. De kleedjesmarkt en kofferbakverkoop zijn er ook weer.

Voor ieder wat wils dus. Met de nieuwe activiteiten zijn we er weer in geslaagd een modern en aansprekend programma samen te stellen. Dit jaar zijn de activiteiten gecentreerd rondom het cultuurhuis en het park rondom de Residence ‘de Schans’ (mede vanwege de werkzaamheden in de dorpsstraat).

Wij zijn benieuwd wat je van het programma vindt en hopelijk meldt je je aan als vrijwilliger (klik hier) of als donateur (klik hier).

Tussen 6 en 12 april worden de Koningsdag Woudenberg huis aan huis verspreid. Houd je brievenbus dus in de gaten!

Bekijk het programma-overzicht, de verschillende programma-onderdelen of de programmagids.