Programma Koningsdag 2021

Het is ons weer gelukt om binnen de mogelijkheden een aantal activiteiten rondom Koningsdag te organiseren. We hebben zes activiteiten bedacht die op en rondom Koningsdag gedaan kunnen worden. Alle informatie van deze activiteiten wordt bekend gemaakt in de Let Op Woudenberg Koningsdag special van 21 april a.s. Maar hierbij alvast de informatie van wat je kunt verwachten.

Oranje Puzzeltocht

In de periode van 21 t/m 28 april wordt een grote Oranje puzzeltocht gehouden. Door het hele dorp verspreid zijn er circa 125 ramen dichtgeplakt met de oranje kleur. Op elk oranje raam is een puzzelaanwijzing geplakt.  Alle puzzelaanwijzingen tezamen vormen een zin die bestaat uit 135 tekens (incl. spaties, komma’s en punten). De oplossing kan ingestuurd worden en daarmee maak je kans op een prijs.

Ik wil een hint waar de oranje ramen zijn

Er kunnen geen oplossingen meer ingezonden worden.

Oranje Voetbaltoernooi

In samenwerking met de Buurt Sport Coach Woudenberg organiseren we op Koningsdag een voetbaltoernooi op ons sportpark. Er zijn drie leeftijdsgroepen: 7-10 jaar, 11-14 jaar en 15-17 jaar. De teams spelen 7 tegen 7. Een team kan uit maximaal 10 spelers bestaan. Per team kan er 1 coach worden ingeschreven voor de begeleiding.

I.v.m de geldende maatregelen kunnen er helaas geen toeschouwers worden toegelaten op het sportpark. Ook hier zijn lekkere prijzen te verdienen voor zowel de deelnemers als de winnaars.

Je kan je helaas niet meer inschrijven voor het voetbaltoernooi.

De volgende teams hebben zich ingeschreven:

Ball of Duty, Boxt like fish, 3xnix, De oranje soesen, De beunhazen, Leeuwinnen, 123weetffniet, de lions, Fc boswandeling, Tsjop-Tsjop, Mersebersch groep 4/5, Jo-11-2, Bloemin Team, De Brawl Stars, De Voetbalmatties, De Brawl Stars, The Queens, Ajax, De collega’s, I Vincitori.

Kleurwedstrijd

Ook dit jaar organiseren we een kleur/tekenwedstrijd. De 1.000 beschikbare kleurplaten worden op de scholen verspreid. Deze kan je t/m 27 april inleveren bij onze hoofdsponsor Albert Heijn. Bij inlevering krijg je wat lekkers. En onder alle inzendingen worden ook nog eens prijzen uitgereikt!

Wandelroutes

We wandelen tegenwoordig wat af! Vanaf 22 april hebben we een aantal routes uitgezet aan de noordkant van Woudenberg van ca. 5 t/m 15 kilometer. Op de korte kinderroute kan er gespeurd worden naar de AH Moestuin insecten knuffels. Weet jij hoeveel je er onderweg tegenkomt?

Ga naar de wandelroutes

Stoepkrijttekening

Maak op Koningsdag een mooie stoepkrijttekening samen met je broertje, zusje of buurtkinderen. Stuur hem dezelfde dag nog in via onze website en misschien komen wij dan op Koningsdag nog langs met een leuk prijsje! Zoek alvast je stoepkrijt, ronsel wat vriendjes en vriendinnetjes en maak alvast een schets.

Knikkerbaan

Je kent het vast wel van TV: marble mania. Hoe leuk is het om zelf -samen met je papa of mama- door je (voor-)tuin, op je balkon of op je zolder een gave, lange en misschien zelfs thema knikkerbaan te maken. Je kan nú al beginnen met het bedenken van je thema en je kan zelfs al gaan bouwen. Stuur op Koningsdag een foto in van jouw knikkerbaan. En misschien komen we wel kijken naar wat je hebt gemaakt! En dan komen we natuurlijk niet met lege handen…